Aнджелина Джоли много рядко се съгласява на публични изяви през

...
Aнджелина Джоли много рядко се съгласява на публични изяви през
Коментари Харесай

Aнджелина Джоли на 45 без никакви бръчки

 Aнджелина Джоли доста рядко се съгласява на обществени изяви през последните години. Още преди пандемията тя се самоизолира с децата си, до момента в който с Брад Пит водеха тежки адвокатски борби за попечителството и подялбата на имуществото около развода.

Затова и няма по какъв начин да не отбележим актуалната й изява. Става въпрос за онлайн изявление за австралийската медия The Sunday Project, в което става въпрос главно за новия филм с нейно присъединяване " Those Who Wish Me Dead “.

Но преди да стигнем до информацията за кино лентата, няма по какъв начин да не отбележим неувяхващата хубост на Джоли. На 45 години тя има порцеланова кожа, без никакви бръчки. Не знаем каква е тайната на безконечната й младост, само че пък тя по кое време ли е изглеждала зле. 

Актрисата разкрива, че по време на фотосите в Ню Мексико, е била с шестте си деца, тъй че през уикендите са се наслаждавали на време дружно. " Плувахме, забавлявахме се, просто се шляехме дружно “, разяснява Джоли. Една от аргументите да остави на назад във времето режисурата и да се завърне към актьорската игра бе точно, с цел да прекарва повече време с децата си, както разкри самата тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР