Анджелина Джоли и колежката й Гуинет Полтроу се включиха като

...
Анджелина Джоли и колежката й Гуинет Полтроу се включиха като
Коментари Харесай

Гръмна Сега: В България Е Богиня! Изнасилиха Брутално Най-Красивата И Обичана Актриса! Извергът Е Известният Баровец

Анджелина Джоли и колежката й Гуинет Полтроу се включиха като очевидци в делото против Харви Уейнстейн. Продуцентът с куп награди за кино се оказа упрекнат в с*ксуален тормоз на редица актриси и свои служителки. Със сигурност думите на двете холивудски актриси ще имат решаващо значение за делото поради своята огромна тежест и гласност.

Защитничката на правата на индивида и на дамите Анджелина Джоли реши да не крие повече пъкъла, през който е минала. Тя признава, че в края на 90-те, когато са работили върху „ Любовни завършения “, Уейнстейн е направил опит за „ доближаване “ с нея в хотелска стая. Тя, несъмнено, изрично е отказала непосредственост посред им.

„ Имах неприятен опит с него в моята младост и по тази причина взех решение да не работим повече дружно. Реших и да предизвестявам другите, когато го вършат “, споделя Мисис Смит. „ Това държание към дамите е недопустимо, без значение от коя област са те “, заключва тя. Признанията и изказванията й бяха подкрепени и от колежката й Гуинет Полтроу.



Блондинката разкрива, че е останала „ изумена “ от поканата на Уейнстейн да отидат в спалнята на жилището му за няколко масажа. Тогава актрисата е единствено на 22 години, а кошмарният спомен я гони и до през днешния ден и очевидно се е трансформирал в контузия. „ Мислех, че ще ме простреля “, споделя още Полтроу, написа actualno.com.

Тогава Гуинет е била половинка на Брад Пит. Споделила е с него какво се е случило и той се е намесил. Това довело, обаче, единствено до закани от страна на продуцента. Днес и Полтроу, и актуалната брачна половинка на артиста Анджелина Джоли чакат с неспокойствие развоя на правосъдното дело, надявайки се на обективна присъда.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР