Анджелина Джоли и Дженифър Анистън може да са ни любимки,

...
Анджелина Джоли и Дженифър Анистън може да са ни любимки,
Коментари Харесай

Последните думи на Дженифър Анистън към Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън може да са ни любимки, само че двете по никакъв начин не се обичат. А повода за това е повече от ясна - Брад Пит. След пет години брак артистът и звездата от " Приятели " стигнаха до бракоразвод и разрушиха илюзиите ни за безконечната обич. А скоро по-късно Бранджелина стана най-коментираната световна двойка.

Още преди Брад и Джен да са разведени, той стартира фотосите на кино лентата " Мистър и Мисис Смит ", на снимачната площадка на който пламва любовта с Джоли. Именно по това време двете актриси се срещат инцидентно на паркинг през 2004 година
 Снимка 424772

Тогава сред към момента законните съпрузи има известно напрежение, а Анистън тъкмо се е съгласила да взе участие в последния сезон на " Приятели " против сериозен хонорар. Докато тя снима последните подиуми на хитовата поредност, Брад все по-често отсъства от у дома, оправдавайки се със фотосите на своя нов филм.

И по този начин, когато Джен и Анджелина се срещат, Анистън сама отива да се показа. Тя споделя на Джоли, че Брад е доста разчувствуван и благополучен от обстоятелството, че двамата снимат филм дружно. И добавя, че се надява двамата да прекарват ужасно времето си дружно на снимачната площадка.
 Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и какви са връзките сред двете актриси
Скарани ли са Чарлийз Терон и Анджелина Джоли

Истината - от самата Чарлийз Терон

Със сигурност звездата от " Приятели " е имала известни терзания от общия филм на Брад и Джоли, само че като че ли се е трансформирала в неприятен оракул с тази своя проявена вежливост. А скоро след началото на фотосите на " Мистър и мисис Смит ", Пит се е трансформирал радикално и това е било началото на края, написа Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР