Анди Мъри продължава да опитва да се завърне към най-добрите

...
Анди Мъри продължава да опитва да се завърне към най-добрите
Коментари Харесай

Анди Мъри няма намерение да спира с тениса

Анди Мъри продължава да пробва да се завърне към най-хубавите си дни. След всичко, което му се случи, най-хубавото е, че шотландецът продължава да е на корта и да радва почитателите на тениса по целия свят.

Сега за 34-годишния британец следва присъединяване на шампионата в Ротердам, като неговият първи противник е първенецът от Монпелие през предходната седмица Александър Бублик. Часове преди срещата 95-ият към днешна дата в международната класация приказва за своята кариера. Анди за следващ път акцентира, че няма никакво желание да стопира с тениса най-малко към този момент и е подготвен да остане предан на спорта.

„ Нямам никакво желание да се отхвърлям и въобще не мисля по този въпрос. Искам да играя, това е всичко. Ако съм здрав и се опазя от травми ще мога да остана в тениса за по-дълъг интервал от време. Преживях доста през последните години и се завърнах, с цел да се боря и да се любувам на играта. Силно се надявам, че краят на кариерата ми е надалеч “, сподели 3-кратният първенец от „ огромния шлем “. Срещата МеждуАнди Мъри и Александър Бублик е през днешния ден, от 20:30 българско време, и ще може да бъде проследена директно в ефира на MAX Sport 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР