Анди Мъри приключи участието си на тенис турнира Уинстън-Сейлъм след

...
Анди Мъри приключи участието си на тенис турнира Уинстън-Сейлъм след
Коментари Харесай

Анди Мъри отново бе спрян на старт на турнир в САЩ

Анди Мъри завърши присъединяване си на тенис шампионата Уинстън-Сейлъм след загуба от Тенис Сандгрен в два сета – в обособените елементи 6-7 (8), 5-7 по-късно повече от два часа игра.
В първия сет двамата преобладаваха на личен сервис и не позволиха пробиви, като закономерно се стигна до тайбрек. Там борбата бе безмилостна, като американецът се добра до два поредни сетбола, които бяха отразени от непримирия шотландец. Мъри на собствен ред също имаше точка за продобиване на откриващия сет, само че тя бе избавена от противника му, който при четвъртата си опция не сбърка и поведе в резултата.
Вторият сет стартира отлично за Сандгрен, който дръпна на бърза ръка с 3-0 след два пробива, само че Мъри върна единият, с цел да остане в мача. Впоследствие двамата си взимаха подаванията до десетия гейм, в който американецът сервираше за мача, само че трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем върна брейка в последния миг. Усилията му обаче се оказаха напразни, откакто Сандгрен още веднъж проби и по-късно не сбърка за крайния триумф след 2 часа и 11 минути.
Така той ще се изправи против канадеца и подложен под номер 2 в главната скица Денис Шаповалов за място в трети кръг. Мъри пък още веднъж позволи проваляне в първи кръг на сингъл, откакто предходната седмица отстъпи на Ришар Гаске в Синсинати. За идната фаза в Уинстън-Сейлъм се класираха още Марко Чекинато, Пабло Андухар, Алексей Попирин, Жереми Шарди, Бьорн Фратанджело и Роберто Карбалес Баена.
А кой е тенисистът с най-вече победи през 2019 година - разберете в този материал на SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР