АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Съдиите от Мериленд ще могат да

...
АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Съдиите от Мериленд ще могат да
Коментари Харесай

Личната информация на съдиите от Мериленд е защитена съгласно законопроект, приет от Сената след фатална стрелба

АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Съдиите от Мериленд ще могат да пазят персоналната си информация онлайн, с цел да попречат на враждебно настроени хора да ги проследят, според законопроект, който Сенатът на щата одобри в четвъртък в отговор на съдбовната пукотевица по арбитър на алеята му.

Сенатът гласоподава 43-1 за Закона за правосъдната сигурност на арбитър Андрю Ф. Уилкинсън, наименуван на съдията от окръжния съд в Мериленд който беше убит от мъж единствено часове откакто Уилкинсън се произнесе против него по бракоразводно дело и разпореди попечителството над децата му на брачната половинка си през октомври.

„ Той беше погубен, тъй като е служил на нашата страна, тъй като е правил работата си и за отбрана на децата в домакински случай “, сподели сенатор Пол Кордерман, републиканец от окръг Вашингтон, който спонсорира законопроекта, добавяйки, че „ тази жестока офанзива изисква незабавни дейности “.

Кодерман означи преди гласуването, че личният му татко е бил арбитър от Мериленд, който е оживял след детонация от тръб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР