АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Мериленд подписа договор тази седмица за

...
АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Мериленд подписа договор тази седмица за
Коментари Харесай

Ден след блокирането на Капитолия, служител на Мериленд казва, че системата за предупреждение с текстови съобщения е в процес на работа

АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Мериленд подписа контракт тази седмица за основаване на система за предизвестие с текстови известия за територията на Капитолия, споделиха законодателите в петък, ден откакто историческата постройка беше затворена, когато беше получена анонимна телефонна опасност и полицията отговори с извадено оръжие.

Щатът подписа съглашение с Motorola за рейв система за предизвестие в понеделник, сподели президентът на Сената Бил Фъргюсън пред кореспонденти. Фъргюсън сподели, че е обсъждал известно време с ръководителя на Камарата на представителите Адриен Джоунс по отношение на основаването на система за предизвестие.

„ Във всяка обстановка най-важното нещо е да се изчистят линиите за връзка и аз съм необикновено горделив с реакцията, която се случи, само че имаше доста научени уроци “, сподели Фъргюсън.

Камерата на щата Мериленд беше заключена за към два часа в четвъртък малко преди 17:00 часа. съвсем до 19ч. след отправена анонимна телефонна опасност, само че чиновници споделиха, че не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР