Анализира сигурността на съхранените в системата и браузъра паролиPassword Security

...
Анализира сигурността на съхранените в системата и браузъра паролиPassword Security
Коментари Харесай

Password Security Scanner – показва данни за паролите

Анализира сигурността на съхранените в системата и браузъра пароли

Password Security Scanner дава подробни данни за сигурността на паролите, съхранявани в системата (екранна фотография: Password Security Scanner)

Password Security Scanner е гратис, мощно и елементарно за потребление Windows приложение, което демонстрира детайлности за всички пароли, записани в системата, в това число и тези за имейл сметки, съхранявани в уеб браузъра.

Програмата включва общоприет набор от варианти, които могат да бъдат изменени от всеки консуматор, даже и от начинаещи, които имат стеснен или никакъв опит с сходни приложения.

След инсталиране и стартиране на програмата се появява лист с информация за сигурността на всички разпознати пароли. Това включва името на приложението, потребителско име, дължина на паролата, цифрови, дребни, основни и ASCII знаци, силата на паролата, името на компютъра и потребителското име в Windows.

Можете да експортирате всички или просто определени детайли в HTM, HTML, TXT или CSV формат, да употребявате функционалност за търсене, когато се занимавате с огромни количества данни, както и да настроите Password Security Scanner да демонстрира единствено пароли с лимитирана дължина или мощ.

Останалите варианти са свързани със структурата на листата. Приложението въздейства едва върху продуктивността на компютъра, защото употребява малко RAM и запас на процесора.

Накратко, Password Security Scanner е благонадежден програмен продукт за събиране и анализиране на данни за сигурността на всички пароли, съхранени в системата. Налична е и портативна версия, при положение, че желаете да пропуснете инсталирането и да стартирате приложението от всяко устройство.

Даунлоуд: Password Security Scanner
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР