анализира навиците в 23 страни по света, оценявайки колко време

...
анализира навиците в 23 страни по света, оценявайки колко време
Коментари Харесай

Коя е най-мързеливата нация в света, коя - най-лакомата и коя - работохолици

анализира навиците в 23 страни по света, оценявайки какъв брой време дейно се изразходва за платена работа, по-късно сън, неплатена работа, т.е. доброволчество, домашна работа и така нататък
Най-натоварени са, които работят 315 минути дневно, което на процедура е малко над 5 часа. Интересно е, че германците, които съгласно мнозина са работохолици, са в средата на таблицата с 224 минути, а с минимум са французите (170 минути) и италианците (149 минути).
 Зодиите,които НИКОГА не довършват започнатото Зодиите,които НИКОГА не довършват започнатото
Никой не харесва хората, които не довършват започнатото. Според астролозите 4 знака от зодиака попадат в тази категория. Ето кои са те....
След упорита работа китайците си почиват най-дълго, по-точно спят 9 часа и 20 минути. Южнокорейците мъчно спят. Те са единствените в легнало състояние за по-малко от 8 часа или 7,51 часа.
са най-ангажирани с доброволчеството или сходни неплатени работни места, което по някакъв метод не е изненадващо. Финландците прекарват 104 минути дневно в интерес на квартала или по-широката общественост, до момента в който норвежците прекарват 4 минути по-малко.
Домакинската работа и извършването на покупки са обичаното занятие на, те отделят 202 минути за това, португалците са в средата със 176 минути, а севернокорейците даже не знаят какво са извършването на покупки и миенето на съдове. Само 89 минути!
Що се отнася до храната и напитките, първи са със 133 минути, по-късно италианците със 127 минути и измежду тях гърците със 128 минути. А испанците са със 126 минути. Не е известно по какъв начин американците могат да ядат и пият общо за 63 минути, а канадците за 65 минути.
 4 зодии, които съумяват ВЪПРЕКИ мързела си 4 зодии, които съумяват ВЪПРЕКИ мързела си
Мързелът се смята за недостатък, който пречи на развиването ни. Но за 4 знака в зодиака това не важи и те съумяват да реализират обилни усп...
Норвежците (183 минути) и ирландците избират разнообразни форми на релаксация с най-много 178 минути, само че те не се интересуват от „ гледане “ на телевизионния екран и слушане на радиопрограми. Това най-вече интересува американците, които седят пред тв приемника 2 часа и половина. Интересното е, че индийците вършат това единствено час.
Най-мълзеливи съгласно разбора са италианците.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР