Анализаторите прогнозираха времето, когато на пазара на сгъваемите телефони ще

...
Анализаторите прогнозираха времето, когато на пазара на сгъваемите телефони ще
Коментари Харесай

Стана ясно кога Samsung ще пусне сгъваем смартфон

Анализаторите предвидиха времето, когато на пазара на сгъваемите телефони ще се появят устройства, върху които работят към този момент няколко компании.

Според портала DigiTimes, сходни устройства могат да се чакат към края на тази година, като измежду тях ще са джаджите на Samsung. Южнокорейският производител се занимава с създаването на екрани за смарт телефони с вътрешна подсветка към този момент в продължение на пет години. Експертите настояват, че компанията към този момент на 80% е подготвена с подготовката по стартирането на сгъваемо устройство.

Редица патенти за „мида“ устройства е записала и Apple. Една от технологиите планува вид за тройно прегъване. Това загатва, че компанията може да приложи напълно други, отвън тези на съперниците, разработки.

През септември предходната година, поръчка за патент на екран, който може да се сгъва на половина, подаде и Huawei. Очаква се, че компанията ще стане първата, която ще показа трендовия си „сгъваем“ смарт телефон на пазара.

Също по този начин, измежду редицата производители, които имат намерение да създадат същото, се подреждат Oppo, Lenovo и ZTE.

Според оценките на Strategy Analytics, международните доставки на сгъваеми смарт телефони през 2019 година ще възлизат на 700 милиона единици. През 2021 година, броят им ще нарасне до 30,4 милиона, а през 2022 година – до 50,1 милиона броя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР