Анализаторът Илиян Василев написа коментар в социалната мрежа Facebook по

...
Анализаторът Илиян Василев написа коментар в социалната мрежа Facebook по
Коментари Харесай

Илиян Василев: Европейката Габриел защитава калинката на ББ и Пеевски Калин Стоянов

Анализаторът Илиян Василев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка изключителния брифинг на ГЕРБ, по време на който. От думите й стана ясно, че партията е отстъпила за министерствата на защитата и на енергетиката, само че раздорът е пристигнал поради поисканата от ПП-ДБ промяна и в Министерството на вътрешните работи

Публикуваме разбора на Илиян Василев без редакторска интервенция:

„ Европейското лице чартърен на ГЕРБ желае да продаде на публиката остарелия модел на корупция и пленена страна на обществото и на сътрудниците. Европейката Габриел пази калинката на ББ и Пеевски Калин Стоянов, който е махленски в приключване на конфиденциална информация към престъпен контингент, който продължава да прикрива от обществото уличаващи Петьо Еврото и Нотариуса обстоятелства във връзка с принадлежността им към службите.

ОК. Избори – само че гледайте да не забравяте, че зад европейското лице на Мария Габриел си остава същото жадно за власт лице на Бойко Борисов и кохорта, против което стачкуваха стотици хиляди през 2020 година.

Е в този момент към този момент е несъмнено, че няма да има парламентарна комисия по Турски поток – тъй като се разкрива цялата скица на задкулисието му и неговата съгласуваност с Русия.

И още нещо – нека в ППДБ схванат, че с полутонове във връзка с определящите тематики – правосъдна система, промени, корупция, правдивост – няма да стане. Трябва блестящо говорене и най-много хората да схванат тъй като ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ.

Имали съвсем готово съглашение, Ама това ПОЧТИ включва службите, които охраняват властта на Борисов и Пеевски.

Избори по време на война – тъкмо с Турски поток Борисов ще ни убеждава, че е доста срещу Русия. Наивници има колкото си желаете, само че повече хора ще схванат.
Именно тъй като е война – би трябвало да се избират същински, ярки водачи. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР