Анализатор каза нещо важно за купения вот.Не може купеният вот

...
Анализатор каза нещо важно за купения вот.Не може купеният вот
Коментари Харесай

Анализатор обясни как може да се справим с купения вот

Анализатор сподели нещо значимо за купения избор.

„ Не може купеният избор да промени обстановката в страната, тъй като въз основата на предходна статистика за платен избор, Антикорупционният фонд прави няколко пъти такива теренни проучвания с следващ разбор. Може да се усили наличието на една или друга парламентарна група. Това е огромен проблем и за мен е по-големият проблем е не, че ги купуват действително, а че работи доста деморализиращо на останалите хора. Тази наклонност ще се ускори ”, разяснява в студиото на „ Събуди се ” по Нова Тв директорът на Антикорупционният фонд Бойко Станкушев.

„ Купен избор има, тъй като има ниска изборна интензивност. При висока интензивност, той няма да има безусловно никакво значение. Но хората споделят, че няма да гласоподават, тъй като има платен избор. Лекарството против него е високата изборна интензивност ”, изясни политическият анализатор Георги Харизанов, написа novini.bg.                 

Според Станкушев е доста мъчно елементарните чиновници на Министерство на вътрешните работи да потвърдят кои са лицата, които се занимават с пазаруване на гласове. „ Отделен е казусът кои са регионите, в които се реализира продаването на гласове ”, уточни още той.

„ За следващ път няма съответна предизборна акция,  има извънредно слаби послания и политически маркетинг, никаква сила не се предава към хората от политиците ”, добави Харизанов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР