Анализът на зависимостта между характера на човека и цвета на

...
Анализът на зависимостта между характера на човека и цвета на
Коментари Харесай

Цветът на очите е определящ за характера на човек

Анализът на зависимостта сред характера на индивида и цвета на очите демонстрира:

1. Сини очи

Хората, които имат такива очи са благонадеждни, толерантни, постоянни, до известна степен затворени, само че с нежна, сензитивна душа. Надарени са с вътрешен глас и пристрастеност, ненавиждат бездействието. В любовната игра са построили истинска тактика на ухажване, обуславяща огромния брой сполучливи флиртове. Особено буйни и цялостни с истински хрумвания са хората с тъмносини очи, до момента в който доста светлите сини очи допускат спокоен темперамент, заради дефицит на задоволително сила. Независимо от нюансите, хората, притежаващи сини очи, са подготвени да се посветят безусловно на връзка с подобаващ сътрудник.

2. Зелени очи

Хората със зелени очи имат тайнствен тип и работят непринудено и с въображение. Кипят от сила и са доста изобретателни - генерират многостранни хрумвания, които амбициозно претворяват в каузи. Очароващо амбициозни са - когато се постанова, стават безкомпромисни. Представителите на мощния пол обичат да живеят пълноценно, с цел да изпитат колкото се може повече мощни усещания; с тях не е скучно, само че са ненадеждни за поддържане на сериозна „ връзка ".

3. Зелено-кафяви очи

Зеленият съставен елемент в такива очи се свързва с игривата страна на индивида, до момента в който кафявият съставен елемент значи отворен и наличен темперамент. В любовта са авантюристи, търсещи нови провокации. Контролират страстите си и не разрешават на гнева да ги овладява. Обожават да са с най-близките си и са правилни другари.

4. Сиви очи

Притежаващите ги хора са съществени, мъдри и рационални, със мощен характер; имат забележително въображение и висок коефициент на просветеност. Крият сантименталността и страстите си, с цел да наподобяват недостъпни. Съчетават мощна вътрешен глас с висока степен на успеваемост и пазят обосновано убежденията си. Светлосивите очи свидетелстват за доста деликатност и мъчно сдържана пристрастеност.

5. Кафяви очи

Те се срещат най-често и са белег за елементарност, мощ и креативност. Хората с такива очи са обърнати към разсъдъка, мъдростта и практичността, зад които прозират нежно сърце и жив дух. Имат огромно самочувствие и увереност да се оправят и с най-големите провокации и по този начин доближат до финансово благоденствие. Умеят да пазят секрети и обичат да се любуват пълноценно на живота. Мъжете на драго сърце се майтапят, само че в персоналния си живот се демонстрират като нежни, надеждни и лоялни сътрудници. При хората с шоколадовокафяви очи движеща мощ е пристрастеността. Те са работохолици, стремящи се да обезпечат непременно комфорт на фамилията си. Същевременно са очарователни, занимателни и с очебийно възприятие за комизъм, тъй че са мечтани на празненства, изключително от противоположния пол.

6. Тъмнокафяви очи

Такива очи наподобяват съвсем черни и техните притежатели са мощно темпераментни, хиперактивни и свръхстрастни, по този начин привличайки вниманието към себе си. Влюбват се мъчно, тъй като държат на персоналното си пространство. Завладяни обаче от любовта, демонстрират преданост, макар нетърпеливостта си, преминаваща в заядливост.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР