Анализът, който направихме от 1 до 30 април във връзка

...
Анализът, който направихме от 1 до 30 април във връзка
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Очакваме ръст на престъпленията, но ще противодействаме

Анализът, който направихме от 1 до 30 април по отношение на битовата престъпност демонстрира, че има спад на престъпността във всяко едно направление. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на чуване във вътрешната комисия в Народно събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той добави, че чисто статистически закононарушенията понижават по отношение на същия интервал на предходната година.

Той разяснява още, че след профилираната полицейска интервенция във видинския квартал „ Нов път “ през вчерашния ден са арестувани 24 лица за разнообразни закононарушения.

НА ЖИВО: Младен Маринов рапортува на депутатите по какъв начин работи Министерство на вътрешните работи в изискванията на COVID-19

„ Притесняваше ни огромният брой жители, завърнали се от чужбина, по време на пандемията. Сред тях имаше лица от престъпния контингент. Действията, които предприехме до известна степен ограничиха закононарушенията. Продължаваме да следим с внимание какво се случва в страната “, увери Иванов.

„ Имаме подготвеност и е основана организация за противопоставяне на престъпността по време на летния сезон “, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Всички чиновници на Министерство на вътрешните работи ще противодействат на осъществяването на престъпни закононарушения. Очакваме растеж на закононарушенията, само че ще противодействаме. Имаме подготвеност за това “, сподели Иванов.
https://novini.bg/tv/813
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР