Анализът, който министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван

...
Анализът, който министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван
Коментари Харесай

Шишков: С тези темпове няма да стигнат 35 години да завършим магистралите

Анализът, който министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков показа на конференция в сряда е “спукал магистралния балон ". Това съобщи той в предаването “Денят онлайн " по NOVA NEWS. 

Целта на конференцията е била да показа какво е положението на пътищата у нас, съгласно анализът на Министерство на регионалното развитие. 

“С тези темпове няма да стигнат 35 години да приключим автомагистралите, които са ни нужни през днешния ден ", разяснява арх. Шишков и съобщи, че основният проблем за забавянето на градежите на автомагистралите е неналичието на планове. За образец той даде Автомагистрала “Европа ", която “върви със 7 месеца забавяне ".

Министърът разяснява и газовата връзка с Гърция. “Бяхме окуражени да се свърши този обект. Цялото държавно управление имаше ясна идея. Имахме проект за деяние и го следвахме всеки ден. Това означаваше нерекъсната и ежедневна работа по този план ", сподели той. “Това, което намерихме, беше незавършено строителство и несъбрани документи ", съобщи още Шишков.

“Нямам пояснение, за какво толкоз са се бавили. В тези два месеца интензивна работа се постановяваше да се обаждаме на компании, от които са купували произведения, с цел да желаеме документи от тях. Част от документите ги нямаше ", разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР