Анализът изобщо не беше публикуван в българските медии Броят на

...
Анализът изобщо не беше публикуван в българските медии Броят на
Коментари Харесай

Валентин Кардамски: Жертвите от студ в Европа ще са повече от загиналите във войната


Анализът въобще не беше оповестен в българските медии

Броят на жертвите от мраз в Европа ще е по-голям от този на починалите във войната в Украйна, съгласно британския седмичник The Economist от 26 ноември т.г.

Според изданието главната причина за предстоящата висока смъртност е невъзможността на милиони семейства да се оправят с високите сметки за отопление. Анализът в британския седмичник е основан на данни от Евростат, публични статистики на страни от Европейски Съюз и прочие Изводите са повече от ужасяващи. В най-оптимистичния сюжет, нарастването на смъртността, породена от мраз в Европейски Съюз ще с 2,7%, а в най-лошия с 6%. „ При мека зима нарастването на смъртните случаи може да бъде лимитирано до 32 000 над историческата междинна стойност.

Една сурова зима може да коства 335 000 спомагателни живота " се споделя в изданието. Факторите водещи до съдбовния завършек на стотици хиляди жители от евросъюза, съгласно The Economist са, че популацията на Европа застарява, а при отнемане от обикновено отопление то става податливо на респираторни болести присъщи за зимния интервал и други Тук дори не са включени и тези, които ще умрат от хипотермия, в случай че отоплението изцяло спре в градовете в най-кошмарния сюжет.

Разбира се, британският седмичник се е спрял на заглавието:

Русия употребява силата като оръжие ", въпреки че доста по-подходящо би било: „ От нелепост и взаимозависимост от Съединени американски щати евролидерите избиват популацията си ".

Никъде в материала си изданието не напомня, че най-вероятно Америка и Англия взривиха Северен поток 1 и 2, с което изцяло лишиха Европа от на ниска цена съветски природен газ:

- че те натискаха васална Европа да гласоподава наказания против Руската федерация, които се върнаха, като гибелен бумеранг към европейската стопанска система и по този начин я занулиха до цялостна неконкурентноспособност;

- че Съединени американски щати и Азия и в този миг гълтам най-големите индустриални предприятия на Европа, с което обезкървяват стопанската система ѝ;

- че Путин неведнъж предупреждаваше, че със глобите Европейски Съюз санкционира личните си жители и прочие и прочие Англичаните са пословични с това да не помнят, когато е в техен интерес, а най-много в техен интерес е разпадането на Европейски Съюз.

И тук е редно да напомня думите на Чърчил:

" Англия няма безконечни врагове и безконечни съдружници, тя има единствено безконечни ползи ".

Големият въпрос е, дали европейците ще повярват на обидно глупавата ретранслирана от изкупените от Америка малките екрани на Стария континент, че Русия ни е отговорна за идния мразовит мор в благоденстващия доскоро Европейски съюз.

Мисля, че към този момент не, тъй като:

- във от ден на ден страни и все по-често ставаме очевидци на стачки, протести и гражданско непокорство против нелогичното съгласно хората присъединяване на Европа във войната на Съединени американски щати с Русия на територията на Украйна, а властта едвам удържа напрежението;

- фактчекърите в обществените мрежи към този момент не смогват да залостят пробуждането на европейците за операциите за войната. Всъщност, колкото повече трансформират Facebook в Гестапо на свободната мисъл, толкоз повече затвърждават всеобщото мнение, че неразрешените думи са истина.

Нямам никакво подозрение, че европейската върхушка е заредила пропагандната психомелачка с нова доза замяна на истината. За идния мразовит геноцид тя ще се скрие зад пандемията. Ще си измие ръцете с Ковид. Дори в този миг в новинарските излъчвания в целия Европейски Съюз стартира да пълзят вести за растеж на инфектираните и смъртните случаи.

В края на този задаващ се тъмен сюжет ще напомня думи, приписвани на Шарл дьо Гол:

„ В политиката на Съединени американски щати и Англия понастоящем доминира правилото на свещения нарцисизъм ".

Даже не се и запитвам, дали нещо се е трансформирало до през днешния ден. Единствената разлика е, че тогава на европейската сцена е имало същински политици, които са отстоявали интереса на народите си, до момента в който през днешния ден с дребни изключения доминират блюдолизци, маргинали, компрометирани фигури, илитерати и откровени идиоти.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР