Анализ на застрахователните котировки разкрива, че шофьорите на Tesla са

...
Анализ на застрахователните котировки разкрива, че шофьорите на Tesla са
Коментари Харесай

Шофьорите на Tesla с повече катастрофи от всеки друг! - видео

Анализ на застрахователните котировки разкрива, че водачите на Tesla са по-податливи на произшествия, в сравнение с водачите на 29 други автомобилни марки. Появи се нова статистика, която разбуни феновете на Tesla в обществените медийни платформи по целия свят. Според изследването на LendingTree водачите на Tesla вземат участие в произшествия повече от водачите на която и да е друга марка коли.

LendingTree е онлайн пазар за кредитиране, учреден през 1996 година и със седалище в Шарлот, Северна Каролина. Бизнес платформата разрешава на евентуалните кредитополучатели да се свързват с голям брой кредитни оператори, с цел да намерят оптимални условия за заеми, кредитни карти, депозитни сметки, застраховки и така нататък

За своя разбор LendingTree проучва десетки милиони застрахователни предложения, включващи 30 разнообразни автомобилни производители сред датите 14 ноември 2022 година и 14 ноември 2023 година Това изследване разкрива че водачите на Tesla имат 23,54 катастрофи на 1000 водачи, следвани от водачите на Ram (22.76) и Subaru (20.90). Като се има поради това, анализът на LendingTree отива по-дълбоко от просто разглеждане на инциденти; в допълнение към злополуките, той също по този начин регистрира ДСИ, нарушавания на скоростта и други цитати.

Шофьорите на Tesla също са имали повече „ произшествия “ от всеки различен в 11 разнообразни щата: Делауеър, Индиана, Кентъки, Мисисипи, Невада, Ню Хемпшир, Пенсилвания, Южна Дакота, Тенеси, Западна Вирджиния и Уисконсин.



Струва си да се означи, че анализът на LendingTree в действителност не преглежда аргументите за случаите. Това значи, че не се задълбочава в никакви механични или софтуерни проблеми, които биха могли да доведат до злополука, нито дефинира коя страна е отговорна при конфликта на няколко автомобила. Макар че теоретично това може да значи, че водачите на Tesla са изключително положителни в това да бъдат ударени от своите сътрудници, действителността евентуално е малко по-различна.

Неотдавна съвсем всяка Tesla, създавана в миналото, беше вкарана в рекламационна сервизна акция вследствие на технологията за автопилотиране. Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата в Щатите откри, че автопилотът не прави задоволително, с цел да предотврати грубата корист с програмата, която може да докара до случай на пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР