Анализ на цените на някои от най-популярните къмпинги на Северното

...
Анализ на цените на някои от най-популярните къмпинги на Северното
Коментари Харесай

Какви са цените на някои от най-популярните къмпинги по морето

Анализ на цените на някои от най-популярните къмпинги на Северното и Южното Черноморие демонстрира, че средната цена за нощувка на двама души с палатка и достъп до електричество е към 40 лв.. Цената за нощувка на двама души с каравана или кемпер с достъп до електричество е по-висока - 52 лв., оповестиха от Camping.BG, предава Българска телеграфна агенция. 

Във вътрешността на страната цените са сходни с тези по морето. Двама души с палатка и достъп до електричество ще заплащат приблизително общо 38 лв. на вечер, а нощувката на двама души с каравана или кемпер и достъп до електричество ще коства приблизително 54 лв.. 

Термалните къмпинги работят целогодишно и са едни от най-предпочитаните от къмпинг туристите. Нощувката в тях предстоящо е по-скъпа. Причината е, че в цената е включен и достъп до минерални басейни, сауни, парни бани и така нататък В някои къмпинги от този тип нощувките през седмицата са по-евтини от тези през уикенда. Цената за къмпинг място и двама възрастни в термалните къмпинги варира от 60 до 120 лв. на вечер.

Цените на обособените къмпинги също са разнообразни в замисимост от удобствата в тях, разположението, съществуването на басейн и така нататък, а близостта до морето оказва въздействие. Обичайно, къмпингите настаняват децата гратис, като границата на възрастта им варира от 3 до 12 години. Някои къмпинги имат и обособени цени за юноши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР