Ан Хатауей ще се превърне в мишена на осемте дами

...
Ан Хатауей ще се превърне в мишена на осемте дами
Коментари Харесай

Бандата на Оушън обира Ан Хатауей

Ан Хатауей ще се трансформира в цел на осемте дами с непогрешим незаконен усет в новата версия на „ Бандата на Оушън “. Действието ще се развива след гибелта на обичания от генерации киномани Дани, в чийто облик обикнахме Джордж Клуни, демонстрира първият филмов откъс на лентата. Холивудският ас продължава да е зает с плана като продуцент, тъй че не бързайте да отпишете сюжета за камео наличие и от него.

Начело на бандата в този момент застава сестрата на Дани - Деби (в ролята влиза Сандра Бълок – б.а.). Заедно с дясната си ръка, изиграна от Кейт Бланшет, тя ще притегли на своя страна опитна джебчийка, компютърен познавач и занаятчия на бижута. Именно блестяща огърлица на врата на Хатауей ще бъде крайната цел на Бълок и компания. Кулминацията на дирижирания от Деби грабеж ще се състои по време на фамозната Мет церемония, удостояваща всяка ексцентрична звезда с опцията да блесне във допустимо най-абсурден тоалет всяка пролет.

След като се появи за близо 3 минути на огромния екран за пагубния „ Валериан и градът на хилядите планети “ на Бесон, попдивата Риана още веднъж ще тества актьорския си капацитет. Сред останалите звезди, които ще забележим в римейка на „ Бандата на Оушън “, са Кейт Бланшет, Хелена Бонам Картър, Сара Полсън, Минди Калинг и други С няколкосекундно наличие се чака да се разпише и Мат Деймън, който скочи в кожата на наивния правоприемник на родители крадци в истинската трилогия. Режисираната от Гари Рос лента ще направи дебюта си в кината през юни следващата година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР