Ан Флорес от Хюстън, Тексас, публикува на своята страница във

...
Ан Флорес от Хюстън, Тексас, публикува на своята страница във
Коментари Харесай

Сърцераздирателно: Кучета легнаха на асфалта, умолявайки собствениците си да не ги дават в приют, където ще бъдат приспани

Ан Флорес от Хюстън, Тексас, разгласява на своята страница във Фейсбук покъртително фотоси: притежатели носят и дърпат уплашени кучета в приюта, където скоро ще бъдат приспани. Снимките станаха ужасно известни и за ориста на животните започнаха да се тормозят и да претърпяват хиляди консуматори в обществени мрежи, осведоми " Мирър ".

Ан Флорес пристигнала в приюта дружно с един другар, надявайки се да си избере куче, и забелязала девойките, които принудително влачели домашните си любимци. Кучетата лягали на тротоара и гледаха в очите притежателите си, само че те били безапелационни.



" На тях им беше все едно, те се смееха, тъй като кучетата не се движеха. За тях това беше като мятане на отпадък, те нямаха никакво разкаяние ", споделя Ан.



Изглеждаше, че кучетата Труман и Менди се досещали, че няма да оцелеят в приюта. И истината е, че е било планувано да бъдат приспани напълно скоро, тъй като приютът бил претъпкан. В допълнение, здравето на кучетата не било положително - някогашните им притежатели явно не се грижили за домашните любимци.



След като фотосите станаха вирусни в интернет, няколко души незабавно изразили предпочитание да вземат при себе си кучета. Сега Труман и Манди се срещат и оглеждат домовете на новите си притежатели. Предстои им да преминат съществено лекуване за заболявания, само че ветеринарните лекари се надяват, че кучетата ще могат да се възстановят изцяло.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР