Амулетите са предмети с ритуално значение, служат за предпазване. Направени

...
Амулетите са предмети с ритуално значение, служат за предпазване. Направени
Коментари Харесай

5 амулета за хармония и страст в спалнята

Амулетите са предмети с ритуално значение, служат за предотвратяване. Направени са да влияят на избрана енергийна зона. Сексуалната сила е измежду съставените елементи на човешката сила, която има потребност от изключително внимание и по тази причина амулетите за поддържане на пристрастеността са значими за интимните връзки.

Тяхното естествено място е спалнята, само че могат да бъдат носени и в всекидневието.

На някои от тях се разчита да проправят пътя на любовта, от други се чака да заздравят интимните връзки, а други би трябвало да изгладят неразбирателствата и да върнат хармонията сред сътрудниците.

Ето някои от амулитите за естетика и пристрастеност в спалнята и ролята им в интимната сфера.

Гранат за естетика и пристрастеност в спалнята

Този минерал гранат с кристална конструкция притегля любовта в живота. Добро място за него е таблата на леглото. Той ще подкрепи половата интензивност и фикция.

Карнеол носи естетика и пристрастеност в спалнята

 Карнеол е талисман за естетика и пристрастеност в спалнята

Този драгоценен камък Карнеол е с по-голям вискозитет, т.е. той е по-плътен. С това оказва помощ любовните връзки да бъдат по-наситени. Повишава и половото предпочитание, добавяйки възторг във връзката.

Розов кварц за повече обич

Езотериката доста употребява розовия кварц за привличане на обич и естетика.Този камък е с мек и въздушен темперамент, изпълва любовните връзки с деликатност и схващане. Той е подобаващ за изпълване на любовните връзки с лекост и сензитивност.

Родонит

 За естетика и пристрастеност в спалнята

Родонитът е знак на грижа и обич. Подобно на граната е обвързван с планетата Марс, само че е с по-мек темперамент. Той укрепва сантименталните връзки и е характерен секс талисман. В спалнята основава интимна атмосфера, възприятие на роднинство по дух.

Ягодов кварц е талисман за естетика с спалнята

С това наименование е прочут полупрозрачен минерал, вариращ от леко розово до наситено алено. Той хармонизира силата. Може да отстранява неразбирателства в сътрудниците и дава опция да се хармонизират връзките до степен да се отвори нова глава в интимния живот.

Всеки от тези амулети основава опция за усилване на половото привличане, усилване доверието сред сътрудниците и подкрепя позитивната конфигурация към интимните връзки.

Основата на всички връзки е обаче в индивида, в желанията и стремежите му, на които амулетите дават шир.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР