„Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти

...
„Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти
Коментари Харесай

Халваджиян към Рачков: Ами, в падение си, какво да правим! - slava.bg

„ Ами в проваляне си в този момент, какво да вършим, възходът ти беше преди няколко месеца!”

Така се пошегува с артиста Митко Рачков един от най-успешните ни продуценти Маги Халваджиян на сбирката с двамата и почитатели, които им задаваха въпроси.

Причината за по-малкото възнаграждения на водещия е неналичието му в предаването „ Маскираният артист “, където мястото му бе заето от Герасим Георгиев-Геро. Феновете обаче също се пошегуваха с Митето, че той не е отвън последното шоу, щото се крие под някоя от маските.

Рачков избра да не отговори. Междувременно близки до артиста настояват, че новата му обич към младата русокоска Анита „ ще го съсипе и остави без пукнат грош “. Думите на загрижените родственици на Рачков са не без съображение. Едрогьрдата силиконова хубавица не се свени да си желае от артиста я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки.

Годежният пръстен пък, който единствено преди месец й е подарил, съгласно познавачи коства повече от 3 хонорара на Рачков в най-вървежното шоу. Анита и Митето са дружно от половин година и връзката им e освен гореща, само че и дава обещание продължение, гласи градската клевета.

„ С него имаме прелестни връзки! Той извънредно доста държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, само че ще забележим по кое време ще насрочим сватбата дано да мине цялата тази дандания с ковид “, признала Анита пред свои приятелки, написа „ България Днес “.

Симпатичното момиче даже бе публично показано на сътрудници на Рачков освен на неговия рожден ден, само че и на този на дизайнерката Кремена Халваджиян.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР