Ами сетете се, каза депутатът от Обединени патриоти (ОП) Искрен

...
Ами сетете се, каза депутатът от Обединени патриоти (ОП) Искрен
Коментари Харесай

Антон Кутев към депутат от ОП: Вие как се казвате? Ами сетете се – отговори Искрен Веселинов

Ами сетете се, сподели депутатът от Обединени патриоти (ОП) Искрен Веселинов по Нова ТВ.

С тези думи националният представител отговори на своя сътрудник от Българска социалистическа партия – Антон Кутев (на снимката), който по време на предаването го попита: Вие по какъв начин се казвате?

Поводът за размяната на остри реплики бе ориста паметника на връх Бузлуджа. Вчера на съвещанието на Министерски съвет бе решено комплексът на старопланинския връх да не бъде предаден на Българска социалистическа партия. Според Веселинов даването на паметника на лявата партия би партизирало историята. Ние сме срещу партизацията на историята, сподели депутатът от Оперативна програма. Той уточни, че връх Бузлуджа е обвързван и с други моменти от балканската история, като боробата против османска власт (през 1868 година там е умрял Хаджи Димитър).

Кутев, от своя страна съобщи, че той е имал план паметникът, отдаден на основаването на партията, да бъде трансфорат в туристически обект. Травеститите си потеглят със загатна от Бузлуджа. Исках да покажа и положителните, и неприятните страни на социализма, уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР