AMI Communications България, една от водещите комуникационни агенции в страната,

...
AMI Communications България, една от водещите комуникационни агенции в страната,
Коментари Харесай

AMI Communications отново поема медийните комуникации за София Прайд


AMI Communications България, една от водещите информационни организации в страната, ще даде безплатно услугите си на организационния комитет на София Прайд 2018 –единадесетото спокойно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и другари. Aгенцията ще дава отговор за връзките с медиите за самото шествие, както и за спомагателни информационни интензивности към подготовката на събитието.

София Прайд е най-голямото правозащитно събитие и се организира всяка година в столицата, през месец юни, от 2008 година насам. Шествието се употребява с поддръжката на редица интернационалните организации и задгранични посолства в страната. Основни цели на Прайда са противопоставяне на механизмите на дискриминация и реализиране на равно отнасяне на ЛГБТИ хората без оглед на половата им ориентировка или половата им еднаквост. AMI Communications и организационният комитет на София Прайд ще продължат работата си за сериозен публичен спор по тематиката и противопоставяне на предразсъдъците и дискриминирането.

София Прайд 2018 ще се организира на 9 юни под мотото „ Различни хора, равни права! “. За първи път събитието ще стартира още в 16 ч. в нов формат и с наситена музикална стратегия, преди началото на шествието след 19 ч. За първа година голям брой организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

AMI Communications България е част от чешката AMI Communications Group и е сътрудник за България на най-голямата в света компания за информационен маркетинг Edelman. Агенцията има 13–годишен опит на българския пазар и е осъществила стотици планове за над 50 компании. Носител е на редица PR награди за планове в области като спешни връзки, корпоративни връзки, корпоративна обществена отговорност вътрешни връзки.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР