Американците започнаха кампания Руски шпиони в България. Така руският генерал

...
Американците започнаха кампания Руски шпиони в България. Така руският генерал
Коментари Харесай

Решетников: Американците започнаха кампания Руски шпиони в България

" Американците започнаха акция " Руски шпиони в България ". Така съветският военачалник от запаса Леонид Решетников разяснява почналото следствие за шпионска активност към сдружението " Русофили " у нас.

Решетников е дълготраен началник на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация и се счита за гуру на съветските хибридни интервенции. Името му бе забъркано в акцията на президента Румен Радев, откакто той изясни, че лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е разискала кандидатурата с него.

Според първичната информация прокуратурата и ДАНС търсят информация за въздействието и връзките на Решетников у нас.

Според него зад следствието в България стоят Съединени американски щати. Той написа, че по същото време с него се е свързал и публицист от New York Times, който желал изявление.

" Няма какво да кажа и започнаха да ме разпитват за имперските проекти, нелепости за възобновяване на монархията и царя Путин. С една дума пробват се да прикрепят нашето общество " Двуглав орел “, което работи единствено в Русия, към някакви фантастични проекти. Но това им е задоволително, с цел да громят същинските български патриоти ", написа Решетников.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР