Американците успокояват украинците: Ще бъдем с вас, докато е необходимо“Ранното

...
Американците успокояват украинците: Ще бъдем с вас, докато е необходимо“Ранното
Коментари Харесай

Утрото, когато над Киев се появиха „Герани“

Американците успокояват украинците: „ Ще бъдем с вас, до момента в който е належащо “

Ранното утро на 17 октомври много скапе настроението на киевчани. Инфраструктурата на украинската столица още веднъж беше атакувана от дронове камикадзе. Кличко преброи 28 дрона.

Точкови удари бяха нанесени и по Суми, Очаков, Днепропетровск, Харков, а Одеса и Николаев бяха подложени на по-плътна бомбардировка. Прекъсвания на тока бяха маркирани в Днепропетровск и Харков, където метрото още веднъж спря за няколко часа.

В региона на Николаев е погубен склад за гориво за военната техника на Въоръжените сили на Украйна, унищожена е ремонтна база край село Березнеговатое. Повредени са инфраструктурни уреди в Роменски регион на Сумска област.

И въпреки всичко, при толкоз необятен набор от удари, вниманието на международните медии беше ориентирано най-вече към Киев, където ясно се усещаше безпорядък. Сутринта придвижването в сектора сред Крещатик и цирка беше блокирано, из града непрекъснато се движеха пожарни коли.

Зеленски направи изказване: „ Цяла нощ и цяла заран врагът тероризира цивилното население. Дронове и ракети камикадзе нападат цяла Украйна. В Киев има удар в жилищна постройка. Врагът може да удари градовете ни, само че няма да може да ни разбие. Нашествениците ги чака единствено заслужено наказване и наказание на бъдещите генерации. Ние сме успеха. "

По време на ударите с БПЛА, служителят на Европейската комисия Петер Вагнер дойде в Киев на публично посещаване. Той разгласява фотография от киевската гара в Twitter и добави към фотографията: „ Върнах се в Киев с красива зора и още една съветска офанзива “.

Посолството на Съединени американски щати в Украйна също разяснява утринните офанзиви, като ги назова " обезверени и срамни " и сподели на украинците, че всичко е наред: " Ние ще бъдем с вас толкоз дълго, колкото е належащо ".

В Киев „ мотопедите “ (както украинците назовават дроновете поради присъщия тон, който издават) прелетяха освен през подстанциите, само че и през контролните уреди на Укренерго. Например, беше нанесен удар върху постройката на Централното диспечерско ръководство на Обединената енергийна система на Украйна, която украинската агитация в началото се опита да показа за жилищна постройка (макар че имаше удари и върху жилищни сгради). Както оповестяват киевските медии, действието на Укренерго не е нарушено значително, спирания на електрозахранването в града се вършат спорадично.

В същото време има версия, че Укренерго също е била изумена, само че от ракета, изстреляна от ПЗРК от украинските бойци, които с безразборната си пукотевица от автоматизирано оръжие са нанесли вреди на близките здания в зоната на обстрела.

Преди няколко дни Юрий Игнат, представител на командването на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна, сподели: „ Няма потребност да драматизираме обстановката с дроновете камикадзе. Това са оръжия, с които просто би трябвало да свикнете и към този момент има известно схващане по какъв начин да ги свалите освен със зенитни ракети, само че и с други средства. Оказа се обаче, че „ разбирането “ в действителност го няма.

Арестович също направи коментар: „ Шахид наподобява изненадващо уединен, муден и печален в блестящото киевско небе. Освен в случай че частичното автоматизирано снимане не добави извънредно многообразие към обсега му. И аз желаех да фотографирам, само че нямах време. ”

Време е за забавни истории. Съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи Антон Герашченко сподели, че някои оперативни чиновници са свалили дрон с револвери, а националния народен представител Дмитрук разгласява фотография на мъж, който сякаш е стрелял по дронове от ловна пушка от прозореца на апартамент. Както се оказа по-късно, това е фотография от юни 2021 година, а мъжът е луднал от приложимост на опиати. Самите поданици на Киев към този момент се майтапят: „ Отново удариха всички „ мотопеди “ с инфраструктурните уреди. “

В резултат на това Националната полиция на Украйна прикани цивилните да не се пробват сами да смъкват дронове, а да се грижат повече за личната си сигурност. Въпреки това инструкторът по образование на снайперисти Павел Кашчук уточни, че е подготвил управление за това по какъв начин да се смъкват дронове.

Сега обаче украинците чакат западни системи за противовъздушна защита, макар че евентуално към този момент са чули, че Русия придобива нови дронове камикадзе Араш-2 от Иран (безпилотни самолети от тежък клас; по-мощен като бойна глава и по-бърз като скорост на полет от БЛА Шахид).

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР