Американците отново полудяха и изпразниха рафтовете на редица големи вериги

...
Американците отново полудяха и изпразниха рафтовете на редица големи вериги
Коментари Харесай

Страх! Американците опразниха магазините!

Американците още веднъж полудяха и изпразниха рафтовете на редица огромни вериги магазини! Народът се тормози от снежната стихия, която връхлетя източните щати и ден-два преди прогнозите за кошмара, презапасяването започва със страшна мощ.

Стоките от първа нужда бяха разграбени, като наред с тях и пиците полуфабрикати.

Гражданите на Ню Йорк, Бостън и Пенсилвания бяха най-активни в извършването на покупки, като не жалеха средства и пълнеха пазарските колички с връх - кой колкото може да побере.

Хората бяха обезпокоени и от различен факт - да няма нови затваряния на градове и щати, откакто в прилежаща Канада започва протестният ескорт, в който се включиха хиляди фермери и автопревозвачи, с цел да изразят недоволството си от ограниченията против ковид и условията за имунизация.

" Всеки граби каквото види, без значение дали му би трябвало или не. Стоките изчезват за минути, а трафикът е мощно усложнен поради неприятното време.

Децата не вървят на учебно заведение в множеството градове, превозът не е постоянен, а студът е сковал към този момент огромна част от щатите. Редица полети бяха анулирани в последните дни, нека по-скоро се възстановява ситуацията. Въпреки че огромна част от жителите на Ню Йорк са имунизирани, ограниченията към момента са строги, а и непрекъснато се усилва броят на инфектираните с ковид ", показа особено за Lupa.bg Татяна Кирилов - българка, живееща в Голямата ябълка от над 20 години.



Друг проблем - поради дефицита на работна ръка магазините в столицата Вашингтон и в доста щати по Източното крайбрежие са също са с опразнени лавици. В супермаркетите липсват още домашен препарати и тоалетна хартия.

Причината е във високата заболеваемост измежду чиновниците на комерсиалните и дистрибуторските компании.

Друга причина за недостига е дефицитът на артикули в огромните хранилища след коледните и новогодишни празници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР