Американците оказват натиск, тъй като става по-трудно украинците да получават

...
Американците оказват натиск, тъй като става по-трудно украинците да получават
Коментари Харесай

The Washington Post: САЩ принуждават Украйна да бъде по-активна на бойното поле

Американците оказват напън, защото става по-трудно украинците да получават помощ, оповестява The Washington Post.
Белият дом съобщи, че в този момент Украйна, с помощта на помощта, която неотдавна получи от Вашингтон и неговите съдружници, може да промени хода на спора. Според чиновник администрацията на Джо Байдън, на Киев ще бъде доста по-трудно да търси сегашните равнища на помощ от Конгреса в бъдеще. Това оповестява The Washington Post.
Вестникът цитира един от източниците си, че американските управляващи ще продължат да „ се пробват да убедят “ управлението на Украйна, че няма да могат постоянно да оказват помощ на Киев.
Според вестника, Байдън и неговите съветници считат, че когато Украйна изчерпи настоящия пакет помощ, на Съединени американски щати, ще им бъде по-трудно да поддържат Киев. Това може да стане още през лятото.
Източниците на вестника също по този начин означават, че в този момент Украйна харчи доста пари за отбрана на Артьомовск. Американски чиновници споделят, че Зеленски е уверен, че загубата на града ще навреди на украинския морал.
Авторите на The Washington Post допълват, че помощниците на президента на Съединени американски щати „ следват най-хубавия курс на деяние: дават на Украйна опцията да завземе колкото се може повече територия през идващите месеци, преди да седне на масата за договаряния “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР