Американското подразделение на Volvo Cars обяви, че компанията ще си партнира

...
Американското подразделение на Volvo Cars
обяви, че компанията ще си партнира
Коментари Харесай

Amazon доставя директно в багажника на Volvo

Американското поделение на Volvo Cars обяви, че компанията ще си партнира с Amazon за увеличение на предлаганите услуги на програмата си за доставки In-Car (в автомобила).

Както подсказва името на услугата, става въпрос за куриерска услуга, при която доставчикът- в тази ситуация този на Amazon Key, получава достъп до товарното отделение на автомобила и оставя пратката директно там, а цялата връзка по успешната доставка се реализира посредство приложението за мобилен телефон Volvo On Call, свързано с това на Amazon- Amazon Key.

При покупка през второто приложение, потребителите могат да изберат доставка In-Car, а при приближаване на доставката Volvo On Call известява и клиентът би трябвало да паркира автомобила си наоколо до заявеният адрес за доставка. След осъществяването на доставката, клиентът бива известен за това, както и за заключването на автомобила.

“Опростяването на потребителското изживяване е от главно значение в дигиталната визия на Volvo ”, коментира Атиф Рафик, шеф на дигиталната дейност на Volvo Cars. “Получаването на пратка по сигурен и благонадежден метод, в собствената кола, без нужда да сте на мястото, е нещо, което считаме, че много хора ще оценят. Тази комбинация между автомобил и търговия поставя началото на нова вълна нововъведения и ние възнамеряваме да бъде в челната редица ”.



Новата услуга на Volvo и Amazon Key е налична в 37 града в Съединени американски щати, като се възнамерява разширяване на покритието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР