Американското подразделение на Volvo Cars анонсира, че компанията добавя две нови спортни

...
Американското подразделение на Volvo Cars
анонсира, че компанията добавя две нови
спортни
Коментари Харесай

VOLVO XC60 и V60 с хибридни 415 конски сили

Американското поделение на Volvo Cars анонсира, че компанията прибавя две нови спортни оферти в портфолиото си 2020 година. Новите модификации Polestar Engineered ще станат част от фамилията на моделите и многофункционалното V60, като дават обещание да предложат на собствениците си върхови параметри по отношение на лукса и пътното държание.

Новите пакети Polestar Engineered- XC60 T8 Polestar Engineered и V60 T8 Polestar Engineered, оферират оптимизации по отношение на дизайна, реакцията на двигателя, спирачните параметри и цялостното пътно държание, като за целта се разчита и на работата на хибридната задвижваща система с нейните 415 конски сили оптималната мощ.

"Представеното ново равнище Polestar Engineered при модела се разпродаде онлайн за по-малко от час ", разяснява Андерс Густафсон, президент и изпълнителен директор на Volvo Car USA. "Модификациите Polestar Engineered за XC60 и V60 предлагат допълнителна доза пътно показване за едни към този момент мощни, гъвкави и ефективни автомобили ".

Нивата на осъществяване Polestar Engineered за XC60 и V60 се отличават от общоприетите версии на съответните модели със специално оптимизирано окачване Öhlins, уникални шестбутални спирачни апарати в златисто изпълнение, хромирани черни накрайници на изпускателната система, лъскава черна челна решетка, спомагателни вежди на калниците, златисти защитни колани, алуминиеви подложки на педалите, обозначителни емблеми и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР