Американското подразделение на Hyundai анонсира специална и много черна серия

...
Американското подразделение на Hyundai анонсира специална и много черна серия
Коментари Харесай

Hyundai с мнооого черен Palisade в САЩ

Американското поделение на Hyundai анонсира специфична и доста черна серия на флагманското си SUV пазарно предложение- Palisade.

Palisade Calligraphy Night Edition се явява надграждане на така и така най-високото равнище на съоръжение на Calligraphy на Palisade, като идва с тематично изпълнен екстериор и интериор, и няколко неповторими за модификацията детайли.

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition, базовата цена на който е избрана на 54 935 щатски $, идва общоприетоо със система HTRAC AWD за задвижване на четирите колела със специфични режими за приложимост на сняг и за изтегляне на ремарке, и система за подкрепяне на спускането.

По отношение на характерните дизайн решения, Palisade Calligraphy Night Edition е изпълнен с мрачен хром на радиаторната решетка и детайли на задната ризница, в допълнение тонирани емблеми, черни 20-цолови джанти и релси на тавана, дръжки на вратите с главния цвят на купето и други.

Черната тема е пренесена и в интериора на първокласното SUV, като тук от Hyundai са употребявали и специфична нова тапицерия на седалките.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР