Американското подразделение на Honda разпространи първото изображение на изцяло нов

...
Американското подразделение на Honda разпространи първото изображение на изцяло нов
Коментари Харесай

Honda Prologue е 100% електрически SUV за 2024 година

Американското поделение на Honda популяризира първото изображение на напълно нов и 100% електрически SUV модел- Prologue, който ще бъде създаден взаимно с колоса GM и ще бъде пуснат в продажба през 2024 година.

От Honda споделят, че Prologue ще бъде първото пазарно предложение на марката, което е създадено главно благодарение на виртуална действителност, като в проектирането на електрическия автомобил са взели участие екипи на компанията от Honda Design Studio в Лос Анджелис и Япония.

Следвайки тактиката си за достигането на статут на въглеродно неутрална компания до 2050 година, Honda има намерение да стартира на пазара 30 нови напълно електрически модела в световен мащаб до 2030 година и да доближи продажбено равнище от 2 000 000 единици.

Плановете на Honda за Северна Америка плануват три съществени етапи през идващите осем години. През 2024 година ще започват продажбите на Prologue, две години по-късно ще стартира производството на напълно електрически модели, създадени на специфичната платформа Honda e:Architecture, а през 2027 година налични за закупуване ще бъдат първите представители на напълно новата , основани взаимно с GM.

На базата на този проект, Honda чака да продаде съвсем по 500 000 напълно електрически коли в Северна Америка до 2030 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР