Американското подразделение на AUDI обяви, че компанията пуска в продажба изключително лимитирана

...
Американското подразделение на AUDI обяви,
че компанията пуска в продажба
изключително лимитирана
Коментари Харесай

AUDI пуска само 10 бройки R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION в САЩ

Американското поделение на AUDI разгласи, че компанията пуска в продажба изключително лимитирана серия- единствено 10 екземпляра, на модела R8, наречена R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION.

От AUDI разясняват, че в оборудването на R8 V10 PLUS COUPE COMPETITION са включени всички налични особено създадени от Audi Sport елементи за модела, и че колата се явява най-спортната версия на автомобила, която в миналото е била създавана.

В резултат на подмяната на няколко от елементите с направени от въглерод, R8 V10 plus Coupe Competition идва с преимущество и по отношение на тежестта. Фактор за подобрените параметри на автомобила, който е в положение да се форсира до максимална скорост на придвижване от 315 км/ч, са също по този начин и направеният напълно от въглеродни влакна аеродинамичен пакет, оптимизираното окачване, спортната спирачна система и други.

В оборудването на Audi R8 V10 plus Coupe Competition са включени също по този начин спортни седалки, кожена тапицерия на интериора, луксозна аудиосистема Bang & Olufsen, карбонови пера за превключване на предавките, 20-цолови джанти, тапициран с Alcantara волан и други.

Audi R8 V10 plus Coupe Competition ще бъде налично в дилърските центрове на марката в Съединени американски щати от следващия месец, като цената му е определена на 237 350 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР