Американският военен експерт Питър Суциу твърди, че е намерил снимка

...
Американският военен експерт Питър Суциу твърди, че е намерил снимка
Коментари Харесай

Дали руският таен танк „Бурлак“ беше показан в социалните мрежи?

Американският боен специалист Питър Суциу твърди, че е намерил фотография на новия съветски танк " Бурлак " посредством обществените мрежи. Според него този танк е отличен промеждутъчен вид сред създадени през руската ера и най-модерния и модернизиран, само че към момента необичаен танк Т-14 " Армата ". Дали този танк съществува или не е неразбираемо, само че е по-добре Съединени американски щати да повярват в него. На тази тематика е обявата в The National Interest.
Такъв осъвременен танк може и да не има някои от усъвършенстваните характерности на Т-14 „ Армата ”, само че безспорно е доста по-икономичен. И Русия може бързо да наложи всеобщото му произвеждане, произвеждайки стотици такива машини. Изработването на положителни, въпреки и не съвършени осъвременени танкове, е доста по-привлекателна вероятност, в сравнение с безкрайното очакване за появяването на няколко, само че по-модерни Т-14.
Едва ли беше първоаприлска смешка, когато при започване на месеца в обществените мрежи се появиха изображения на строго секретния съветски танк " Бурлак ". Снимките демонстрират модифицирано танково оръдие и купола " Бурлак ", която се създава от 2005 година
Тази стратегия започва за да размени главните бойни танкове от руската епоха с нови до 2025 година. Програмата предвиждаше потреблението на нов военен купол за двама души, която може да бъде конфигурирана на шасито T-72, T-80 и T-90. Но заради финансови проблеми планът беше замразен за неопределен срок и доста се приказва, че през последните години не е реализиран прогрес в тази област.

Но внезапно Дилън Малясов заяви на страниците на блога на защитата, че новият купол неотдавна е видян в обществените мрежи. Авторът се базира на потребителя на Фейсбук Алексей Хлопотов, който написа: " Бронетанково... Уау... каква хубост изплува във форума на „ Отвага ”. Шаси T-80BVM с модифицирано бойно поделение " Бурлак ". „ Очевидно би трябвало да се разхожда нещо свежо и даже видеоклип някъде. Даниил Некинен е тематика, която... ”
Постът във Фейсбук е съпроводен от фотография на T-80BVM с солидна кула, изцяло друга от предходните съветски/руски дизайни.
Руският боен блогер дава спомагателни детайлности за програмата Burlak. Целта на плана е да се модернизират съществуващите съветски танкове и танкова технология, в последна сметка създавайки съвременен главен военен танк. Преди това този план лежеше на рафта, само че тук е подходящо да се означи, че би могъл да стане доста по-икономичен от танка Т-14 " Армата ", който неведнъж закъснява.
Блогерът споделя още: „ Танкът употребява нов дизайн на купола с невисок преден профил и преносим транспортно-товарен модул. Бронезащитата на челната част на корпуса и кулата има модулен дизайн. Екипажът е настанен в корпус под отбраната на кулата, настрана от муниции и гориво. Боеприпасите са ситуирани в самостоятелен транспортно-товарен модул в задната част на купола, който има изхвърлящи се панели. "
Той също по този начин отбелязва, че куполът е разграничен на три отделения: за оръдието, за командира на танка и за артилериста. По този метод се обезпечава спомагателна отбрана без увеличение на габаритните размери и с минимално нарастване на тежестта. Освен това автоматът за зареждане на оръдието е конфигуриран отвън бойното поделение. В резултат на това при положение на пожар от муниции детонацията ще бъде ориентирана на открито, вътрешността на танка ще остане непокътната и няма да има сериозен риск за екипажа.
По-важният миг е, че куполът на Burlak може да се инсталира на шасито на танк Т-80, от който в Русия има стотици и даже хиляди.
Такъв осъвременен танк няма да има някои от усъвършенстваните характерности на Т-14, само че безспорно е доста по-икономичен. И Русия може бързо да откри всеобщото му произвеждане, произвеждайки стотици такива машини. Изработването на положителни осъвременени танкове е доста по-привлекателно от това да се чака безпределно появяването на няколко, само че по-модерни Т-14.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР