Американският вицепрезидент Камала Харис и съпругът X Дъглас Емхоф бяха

...
Американският вицепрезидент Камала Харис и съпругът X Дъглас Емхоф бяха
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ получи втората доза ваксина срещу коронавирус

Американският вицепрезидент Камала Харис и брачният партньор X Дъглас Емхоф бяха имунизирани с втората доза от имунизацията на Moderna против ковид, съобщи БГНЕС. Двете дози се поставят в границите на 28 дни, съгласно рекомендациите на производителя.

 Окончателно: Властта на Байдън зависи напълно от една жена Окончателно: Властта на Байдън зависи напълно от една жена
Демократите Джон Ософ и Рафаел Уорнок печелят балотажите в Джорджия, като по този начин обезпечават надзор за демократите надзор над Сената. С...
" Всъщност не боли ", сподели Харис, откакто беше имунизирана. Ваксината беше сложена в наличието на експерти от Националния здравен институт на Съединени американски щати.
Вицепрезидентът благодари на чиновниците на Института за тяхната работа. " Работата, която се прави, ще укрепи публичното здраве ", сподели Харис.
" Призовавам всички да се имунизират. Това въобще не боли и ще ви избави живота. Трябва да се уверим, че всички получават имунизацията. От името на президента Джо Байдън и от мое име благодаря на [здравните работници] за тяхната ежедневна работа ", добави Харис. " Нашата цел е да реализираме 100 милиона имунизации за 100 дни, ще продължим да вършим всичко належащо за това ", добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР