Американският телевизионен канал CNN съобщи, че негови журналисти и техни

...
Американският телевизионен канал CNN съобщи, че негови журналисти и техни
Коментари Харесай

CNN: Журналисти на CNN и AFP са попаднали под  обстрел в Донбас

Американският ефирен канал CNN заяви, че негови публицисти и техни сътрудници от френската организация Франс прес са били обект на обстрел в Донбас в събота, до момента в който ескортирали украинския вътрешен министър Денис Монастирски, оповестява ТАСС.

Andy Vermaut shares: Foreign journalists came under fire in Donbass - CNN: They were accompanying Ukrainian Interior Minister Denis Monastyrsky Thank you.
— Andy Vermaut (@AndyVermaut)
В събота Юлия Палийчук, представител на украинската пропрезидентска партия " Слуга на народа ", съобщи, че членове на украинския парламент и задгранични публицисти са били обект на обстрел в Донбас.

Група публицисти, в това число тези от френските AFP и CNN, са били подложени на минометен обстрел в събота, до момента в който са били ескортирани до фронтовата линия от министъра на вътрешните работи на Украйна, написа Агенцията.

Ukrainian minister`s convoy comes under fire – Kiev — RT Russia & Former Soviet Union
— A. Smith (@360CNN)
Телевизионният канал " Украйна-24 " по-рано заяви, че украинските депутати и задгранични публицисти, попаднали под обстрел, не са потърпевши. Телевизионният канал също по този начин осведоми, че министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски също е бил под обстрел, само че тази информация не е доказана публично.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР