Американският технологичен гигант Майкрософт откри тайно център за разработка на

...
Американският технологичен гигант Майкрософт откри тайно център за разработка на
Коментари Харесай

Майкрософт откри тайно център за разработка на чипове в Израел

Американският софтуерен колос " Майкрософт " откри скрито център за разработка на чипове в израелското си дъщерно сдружение.
Новият център уголемява активността си посредством набиране на нови инженери за разработка на чиповете. Проектът е стартирал преди към година и половина, само че за съществуването му към момента не е обявено, написа израелският " Харец ".
 Мозъчна хакерска атака - действителна ли е тази опасност? Мозъчна хакерска атака - действителна ли е тази опасност?
Когато през 1973 година беше изобретено първото отдалечено за тв приемник мнозина си мислеха, че нищо по-добро не може да бъде фиктивен...
Чиповете, които " Майкрософт " ще създава в Израел, са предопределени да ускорят мрежите в центровете за данни, с които се ръководи облачната услуга на компанията " Azur ", оповестява израелският вестник.
Преди към година и половина " Майкрософт " отвори нови офиси в Хайфа, с цел да създаде тези чипове. В новото поделение работят софтуерни и хардуерни инженери, които преди са работили в Intel, IBM, Apple и Broadcom. Основният фокус на новия отдел е мрежата и съхранението на данни.
Други високотехнологични компании също са нараснали вложенията в производството на чипове в Израел, който сега се смята за главен център в региона на чиповете като цяло, т.е. чипове, предопределени за работа в мрежа.
През март Гугъл откри нов център за разработка на чипове в Израел, ръководен от Ури Франк, някогашен топ чиновник на Intel.
 US компания вгради микрочипове на служащите си US компания вгради микрочипове на служащите си
Компания в щата Уисконсин ще стане първата в Съединени американски щати, на чиито служащи ще бъдат вградени микрочипове, написа БГНЕС. Three Square Marke...
" Майкрософт ", както и други софтуерни компании като Apple, Гугъл, Amazon и Фейсбук, се пробват да разработят свои лични чипове за сървърни компании и да спрат да ги набират от други компании като Intel.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР