Американският служител по граничния контрол Родни Скот се оттегля, като

...
Американският служител по граничния контрол Родни Скот се оттегля, като
Коментари Харесай

Служител по граничния контрол в САЩ подава оставка

Американският чиновник по граничния надзор Родни Скот се отдръпва , като част от окончателната смяна в управителната конструкция на организацията, оповестява ТАСС. Скот е оповестил, че е получил писмо с ново предопределение, което дава на получателя опция да смени работата и добави, че ще остане на сегашната си позиция за към 60 дни .

Очаква се заместник-началникът Раул Ортис да поеме поста краткотрайно. По-рано се предполагаше, че Скот, който пое поста отпред през февруари 2020 година, ще се отдръпна след президентските избори. По време на управлението на Скот, броят на малолетните, минали границата сред и Мексико без компаньон на възрастен, доближи връх. Това докара до запушване на гранични уреди, огромна навалица и деца, които чакат настаняване в центровете за задържане.
 Срив в компютърната система за граничен надзор на Съединени американски щати Срив в компютърната система за граничен надзор на Съединени американски щати
Огромен срив в компютърната система за граничен надзор на Съединени американски щати остави хиляди пасажери да чакат за влизане на територията на страната. То...

Наскоро администрацията на американския президент Джо Байдън беше мощно подложена на критика в светлината на възходящия приток на хора, които нелегално се пробват да влязат в Съединени американски щати от Мексико. По-специално политическите съперници настояват, че протичащото се е резултат от прекомерно мекия метод на новия глава на Белия дом към незаконната имиграция. Освен това, американските управляващи разкритикуваха обстоятелството, че малолетните незаконни мигранти постоянно се държат в условия, които не са подобаващи за деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР