Американският сенатор-републиканец от Аризона Джон Маккейн, който страда от рак

...
Американският сенатор-републиканец от Аризона Джон Маккейн, който страда от рак
Коментари Харесай

Джон Маккейн не иска Тръмп на погребението си

Американският сенатор-републиканец от Аризона Джон Маккейн, който страда от рак на мозъка, е изискал от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да не върви на погребението му, в случай че скоро почине. Това заяви The New York Times, представен от БГНЕС.
Двамата са съпартийци в Републиканската партия, само че имат извънредно неприятни взаимоотношения. Тяхната кулминационна точка настъпи, когато Маккейн саботира опитите на Тръмп и републиканското болшинство в Сената да анулират пакета промени в опазването на здравето, прочут като " Обамакеър ". Това беше неговото възмездие, откакто Тръмп, по време на предизборната акция, разкритикува Маккейн, заявявайки, че " повече желае военни ветерани, които не са били хванати ".
Маккейн, наследник на известния адмирал от Втората международна война Джон Маккейн-старши, е бил хванат във Виетнамската война като водач, откакто самолетът му е свален над Ханой и прекарва шест години във виетнамски лагер.
Според изданието Маккейн е изискал на погребението му Белият дом да се съставлява от вицепрезидента Майк Пенс, а не от президента Тръмп.
В България Джон Маккейн е прочут с това, че преди 4 години, след негова аудиенция по времето на кабинета " Орешарски ", пристигна фактическото прекъсване на " Южен поток ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР