Американският сенатор Боб Коркър отправи остри критики към президента на

...
Американският сенатор Боб Коркър отправи остри критики към президента на
Коментари Харесай

Сенатор републиканец: Тръмп има сериозен проблем с истината и унижава САЩ

Американският сенатор Боб Коркър насочи остри рецензии към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто двамата републиканци си размениха обиди в Туитър. Коркър сподели, че Тръмп има дълготраен проблем с истината, унижава Съединени американски щати и подкопава връзките на Америка по света, съобщи Ройтерс.

" Президентът изпитва огромно усложнение с истината ", съобщи Коркър в изявление за телевизия Си Ен Ен в Капитолия, където Тръмп би трябвало да се срещне със сенатори по-късно денем, с цел да реализира единодушие за данъчна промяна.

" Той целеустремено разрушава връзките, които имаме по света и които са потребни за нашата страна ", сподели Коркър.

" Мисля, че това, с което той ще бъде запомнен най-много, е унижението на нашата страна ", съобщи сенаторът.

Коркър сподели по телевизия Ен Би Си, че Тръмп не трябва да се меси в работата на Конгреса по законодателството за намаляването на налозите, показва Асошиейтед прес.

Тръмп отвърна, като написа в Туитър, че сенаторът, който по-рано разгласи, че възнамерява да се отдръпна, " не може да завоюва и най-низшата изборна служба в Тенеси ".

Коркър на собствен ред съобщи в Туитър - " същите лъжи от един изцяло неистински президент ".

Тръмп написа, че сенаторът от щата Тенеси е решил да се отдръпна, откакто президентът е отказал да го поддържа, " и в този момент е негативно надъхан към всичко, обвързвано с Тръмп ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР