Американският сайт за севернокорейски новини допълва, че ученията не се

...
Американският сайт за севернокорейски новини допълва, че ученията не се
Коментари Харесай

Започва Се! Северна Корея С Последни Подготовки За Ядрена Война! Светът Замръзна! Всеки Момент Ще

Американският уебсайт за севернокорейски вести добавя, че ученията не се организират в столицата Пхенян. Сайтът разяснява, че извънредно рядко се провеждат сходни учения.

Ученията се организират на фона на мненията на военния министър на Съединени американски щати Джим Матис, който предизвести, че Пхенян усилва опасността от нуклеарна офанзива.

В същото време Съединени американски щати, Южна Корея и Япония приканиха КНДР да изостави развиването на нуклеарни оръжия. Високопоставени военни представители на трите страни се срещнаха на Хавайските острови, с цел да обсъдят нуклеарните тествания на Северна Корея. Те приканиха Пхенян да спре с провокациите и да се откаже от нуклеарните оръжия.

Междувременно севернокорейският водач Ким Чен-ун направи рядко посещаване със брачната половинка си във фабрика за козметика в Пхенян, осведоми държавната Корейската централна новинарска организация, представена от ДПА.

След инспекцията, съгласно организацията, Ким Чен-ун е " доста удовлетворен " от работата на фабриката. Той харесал освен продуктите, само че и опаковката им.

Ким и брачната половинка му имат три деца. Смята се, че те са родени през 2010, 2013 година и февруари 2017 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР