Американският производител на бельо Victoria’s Secret избра модела, който ще

...
Американският производител на бельо Victoria’s Secret избра модела, който ще
Коментари Харесай

Горещи СНИМКИ! Красавица показа ситуен с 2100 кристала...

Американският производител на долни дрехи Victoria’s Secret избра модела, който ще дефилира с най-новото украшение на компанията Dream Angels Fantasy Bra. Голямата чест да носи сутиена Dream Angels Fantasy Bra, който е декориран с 2100 кристала Swarowski, се падна на русокосата шведска манекенка Елза Хоск, оповестява People.

„ Това е най-красивият Fantasy Bra от всички, които съм виждала до момента. Той е готин, доста изчистен и толкоз блестящ. Ако аз правех дизайна му, щях да го направя тъкмо по този метод ”, възхищава се шведската хубавица.

„ Досега не съм изпитвала сходно чувство. Цялото ми тяло се тресеше и това не беше от терзание и раздразнителност, а просто тъй като бях доста разчувствана. Много готино чувство, което в никакъв случай до момента не съм изпитвала. И несъмнено беше миг, който няма да не помни цялостен живот ”, признава хубавицата.

Уникалното долни дрехи ще бъде показано на блестящо шоу на Victoria’s Secret на 8 ноември.

От Victoria’s Secret са помислили и за по-бедните си клиенти. За тях е направено особено копие на сутиена, което коства 250 $.

Най-скъпото долни дрехи в света коства 15 млн. $. То е украсено с 1 300 скъпоценни камъни, в това число и 300-каратов тайландски рубин

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР