Американският президент Доналд Тръмп заяви, че неговата администрация няма да

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че неговата администрация няма да
Коментари Харесай

Тръмп похвали ваксините, няма да налага блокади

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че неговата администрация няма да вкара блокади в страната , макар възходящите случаи на COVID-19, съобщи " Евронюз ".

Съединени американски щати от началото на ноември

Тръмп обаче отдава рекордното повишаване на случаите частично на програмата за тестване на страната, макар възходящата хоспитализация в Съединени американски щати.
 Стряскащите над 160 000 инфектирани с ковид в Съединени американски щати за 24 часа
Стряскащите над 160 000 инфектирани с ковид в Съединени американски щати за 24 часа

Рекорд от началото на епидемията

Президентът също по този начин приветства новината, че претендента за от Pfizer е избран за 90% ефикасен, което той назова необикновено.

Според него, при друга администрация това не би било допустимо , макар невижданите световни старания за справяне с COVID-19.

Тръмп сподели още, че ваксина ще бъде доставена до няколко седмици за уязвими групи от популацията, макар че Администрацията по храните и медикаментите (FDA) към момента не е дала нужните утвърждения за незабавни случаи.

Все още няма информация дали имунизацията работи при уязвимо население или единствено при по-млади и здрави доброволци от изследването.

Вицепрезидентът Майк Пенс прикани хората да си мият ръцете, да съблюдават обществено разграничаване и да носят маска, в случай че разграничаването не е допустимо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР