Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се притеснява от

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се притеснява от
Коментари Харесай

Тръмп: Не се страхувам от ракетните опити на Пхенян

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че не се тормози от военните учения, които КНДР организира, и призна, че се усмихва, когато научава за сериозни забележки от политическия си конкурент и някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън за Пхенян.

"Северна Корея стреля с дребни оръжия, които разтревожиха някои от моите хора, както и някои други, само че не и аз. Сигурен съм, че ръководителят на Ким ще съблюдава обещанията, които ми е дал. Усмихнах се, когато той назова блатния човек Джо Байдън " човек с ниска просветеност и даже по-лошо. Може би това е сигнал за мен? - написа американският водач в Twitter.


По-рано южнокорейските военни дефинираха изстреляните от КНДР две нови тактически ракети като ескалация на напрежението на Корейския полуостров, отбелязвайки че сходни дейности опонират на духа на съглашението, подписано от водачите на КНДР и Южна Корея в Пхенян през септември 2018 година. Според комитета на началниците на щабовете на въоръжените сили на Република Корея, на 4 май КНДР изстреля няколко тактически ракети в посока на Японско море на разстояние от 70 до 200 км. На 9 май, съгласно южнокорейските военни, Пхенян изстреля още две ракети, чийто обсег на полета е 270 и 420 км.

В сряда Корейската централна телеграфна организация, в коментар, озаглавен "Сноб, лишен от обикновени човешки качества ", назова някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън безконтролен човек с невисок разсъдък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР