Американският президент Доналд Тръмп вероятно си е послужил с фалшива

...
Американският президент Доналд Тръмп вероятно си е послужил с фалшива
Коментари Харесай

Тръмп представил фалшива диагноза, за да избяга от служба във Виетнам през 1968 г.

Американският президент Доналд Тръмп евентуално си е послужил с подправена диагноза, с цел да избяга от работа във Виетнам, разкрива обява в " The New York Times ".

Вестникът разполага с данни, че през есента на 1968 година лекар-ортопед е удостоверил, че Тръмп страда от шипове в петите, с цел да бъде оценен като неспособен за армията от здравната комисия.

В продължение на 50 години оставаше загадка по какъв начин тъкмо е бил освободен от работа и кой е сложил диагнозата.

По време на изборната акция той твърдеше, че не може да си спомни кой е подписал здравната документи.

Сега се появи информация, съгласно която ортопед от " Куинс " е сложил диагнозата като жест към бащата на Доналд Тръмп - Фред Тръмп, от който лекарят Лари Браунстийн е наел офиса си.

Д-р Браунстийн е умрял през 2007 година Неговата щерка споделя, че татко й постоянно е разказвал по какъв начин се е притекъл на помощ на младия Тръмп като услуга към татко му.

" Зная, че е било услуга. " - споделя 56-годишната Елиза Браунстийн, която за първи път споделя обществено фамилната си история дружно с 53-годишната си сестра Шарън Кесъл пред " The New York Times ".

Елиза добавя, че от думите на татко й е станало ясно, че Доналд Тръмп не е имал заболяване, което да допуска освобождение от работа.

" На дали го е преглеждал? Не зная. " - споделя тя.

В продължение на десетилетия нейният татко е преглеждал пациенти в кабинета си - на партерен етаж в една от десетките здания, притежавани от семейство Тръмп през 1960-те години.

Документите демонстрират, че тя е била продадена през 2004 година /new.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР