Американският президент Доналд Тръмп предложи бързи реформи в имиграционната политика

...
Американският президент Доналд Тръмп предложи бързи реформи в имиграционната политика
Коментари Харесай

Доналд Тръмп представи предложенията си за реформа на миграционната система

Американският президент Доналд Тръмп предложи бързи промени в имиграционната политика на Съединени американски щати в интерес на високообразовани и квалифицирани имигранти. Сегашната система е нефункционална, работи в интерес на хора с родственици в Съединените щати или на случаен принцип посредством лотария, уточни президентът. Планът има дребни шансове да мине през Конгреса.

Сега единствено 12% от легалната миграция се основава на умения или заслуги, задачата е този % да доближи 57, посочи Доналд Тръмп. Той уточни, че страната му издава годишно милион и 100 хиляди зелени карти. От тях 66 на 100 се получават поради родственици в Съединените щати, а 21 % се разпределят посредством
лотария. Според Тръмп по този начин не може да отдава предпочитаниe на лекари, откриватели и най -добрите задгранични студенти, които основават компании в родината си, вместо в Съединени американски щати.
Доналд Тръмп - президент на Съединени американски щати: Дискриминираме гения. Дискриминираме брилянтността. Това няма да се случва повече, откакто приемем това законодателство.  Съединени американски щати ще дават преимущество на квалифицирани имигранти Съединени американски щати ще дават преимущество на квалифицирани имигранти
Нова имиграционна политика предложи Доналд Тръмп. Планът е да се дава преимущество на високообразовани и квалифицирани имигранти. Сегашната система дава...

Реформата планува и тест по британски за интеграция, асимилация и бъдещо единение, ще се регистрират възраст и търсенето на трудовия пазар.
Доналд Тръмп - президент на Съединени американски щати: Демократите са за отворени граници, по-ниски приходи и безпорядък.Ние предлагаме имиграционен проект, който слага преди всичко заетостта, заплащането и сигурността на американските служащи.
Планът е дело на зетя на Доналд Тръмп и негов основен консултант Джаред Къшнър и на президентския консултант Стивън Милър, прочут с твърдия си метод по имиграцията. По изложените хрумвания няма единение даже в Републиканската партия, демократите са срещу и в Конгреса се обрисува люта борба. Предложенията имат за цел и сближение на републиканските редици преди президентските избори следващата година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР