Американският президент Доналд Тръмп обяви нови санкции, свързани с Куба,

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви нови санкции, свързани с Куба,
Коментари Харесай

Тръмп обяви нови санкции за Куба

Американският президент Доналд Тръмп разгласи нови наказания, свързани с Куба, които плануват да бъде неразрешено на американци да отсядат в парцели, притежавани от кубинското държавно управление, а също да се забрани вноса на кубински пури и алкохол, съобщи " Ройтерс ".

" Като част от продължаващата ни битка против комунистическото подтисничество, разгласявам, че финансовото министерство ще забрани на пътуващи хора от Съединени американски щати да отсядат в парцели, благосъстоятелност на кубинското държавно управление ", сподели Тръмп, представен от bTV.

" Ние също по този начин в допълнение ограничаваме вноса на алкохол и кубински тютюн ", съобщи той на гала в Белия дом в чест на ветерани от интервенцията в Залива на прасетата и по случай 40-ата годишнина от идването на 120 000 кубински емигранти в Маями през 1980 година. От началото на своето президентство републиканецът Тръмп стяга рестриктивните мерки върху Куба, които бяха отслабени при ръководството на неговия предходник демократ Барак Обама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР