Американският президент Доналд Тръмп обяви, че САЩ са успели да

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че САЩ са успели да
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ поставиха комунизма на колене

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че Съединени американски щати са съумели да удържат успеха в двете Световни войни, а също по този начин са и сложили комунизма на колене. Въпросното изказване той направи в петък по време на протест с поддръжниците си в град Пенсакола, Флорида.

"Ние - нацията, която построи Панамския канал, спечелихме и в двете Световни войни, изпратихме човек на Луната и поставихме комунизма на колене ", сподели американският водач.

След това той продължи речта си, като насърчи присъстващите на събитието с популистки изказвания.

С речта си за Йерусалим, Тръмп се изгаври с десетилетия мирни договаряния

Тръмп ще признава Йерусалим за израелски, Арабската лига настръхна

На митинга американският президент Доналд Тръмп застана твърдо през вчерашния ден зад Рой Мур, републиканец, претендент за сенатор от Алабама, който е упрекнат в полови похищения против малолетни, заяви Франс прес.

"Искаме хора, които ще защитят правата ни да носим огнестрелно оръжие.

THE DISASTER KNOWN AS THE IRAN NUCLEAR DEAL
President Donald Trump MASSIVE Rally in Pensacola, FL 12/8/17 pic.twitter.com/ogMSuXOfG4
— TRUMP MOVEMENT (@TRUMPMOVEMENTUS) 9 декември 2017 година
Искаме хора, които ще сключат супер търговски съглашения, вместо ужасни съглашения “, съобщи през вчерашния ден Тръмп в град Пенсакола, Флорида, намиращ се до границата с Алабама.

Ако на частичните избори за Сенат в щата Алабама във вторник Мур загуби, болшинството на републиканците в Сената ще се стопи от 52 на 51 от 100 места, което ще сведе до най-малко опциите им за маневриране.

70-годишният Мур бе упрекнат от няколко дами, че ги е тормозел преди десетилетия, когато били тийнейджърки, само че отхвърля да е направил нещо нелегално, означи ДПА.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР