Американският президент Доналд Тръмп обвини активистите, трупащи се във Вашингтон

...
Американският президент Доналд Тръмп обвини активистите, трупащи се във Вашингтон
Коментари Харесай

Тръмп: Сорос плаща за протестите срещу Кавано

Американският президент Доналд Тръмп упрекна деятелите, трупащи се във Вашингтон за митинг против номинирането на Брет Кавано за Върховния съд, че са „ платени експерти “, финансирани от демократичния милиардер Джордж Сорос.

The very rude elevator screamers are paid professionals only looking to make Senators look bad. Don’t fall for it! Also, look at all of the professionally made identical signs. Paid for by Soros and others. These are not signs made in the basement from love! #Troublemakers
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 октомври 2018 година
„ Най-грубите клесльовци са платени експерти, които целят единствено това сенаторите да наподобяват зле “, написа Тръмп в Туитър.
„ Също по този начин, погледнете по какъв начин всички тези експерти вършат идентични надписи. Платени от Сорос и други. Това не са надписи, правени в мазе от обич! #Troublemakers”, написа Тръмп.
В същото време той разгласи, че е „ доста горделив “ със Сенатът, който откри пътя за осъществяване на гласоподаване на Брет Кавано за висш арбитър.

Very proud of the U.S. Senate for voting “YES” to advance the nomination of Judge Brett Kavanaugh!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 октомври 2018 година
“Много съм горделив, че американският Сенат че гласоподава „ ДА “ за напредване напред на номинацията на арбитър Брет Кавано “, написа Тръмп в Туитър.
Изглеждащото преди несъмнено доживотно назначение на Кавано на висшия правосъден пост беше на ръба да не се случи заради сериозните диспути към обвинявания за полов тормоз, датиращи от времето, когато е бил в гимназията и в университета. В петък Сенатът гласоподава за премахване на последното затруднение преди решаващо гласоподаване през уикенда.
Американският Сенат в петък изрично утвърди прекосяването към дефинитивно гласоподаване на номинирания от Тръмп за Върховния съд Брет Кавано макар продължаващите разногласия по отношение на обвиняванията в полови похищения против него.
Сенатът гласоподава 51 против 49, с цел да утвърди Кавано в процедурно гласоподаване, като една републиканец, Лиса Мурковски, се опълчва той да продължи напред, до момента в който демократът Джо Манчин гласоподава в поддръжка.
Окончателното гласоподаване на претендента е планувано за събота, като резултатът към момента е под въпрос, защото различен републикански сенатор Сюзън Колинс резервира позицията си за дефинитивно утвърждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР