Американският президент Доналд Тръмп неволно наруши кралския протокол по време

...
Американският президент Доналд Тръмп неволно наруши кралския протокол по време
Коментари Харесай

Тръмп пак наруши кралския протокол! Позволи си да…

Американският президент Доналд Тръмп несъзнателно наруши кралския протокол по време на визитата си във Англия. На приема в Бъкингамския замък той направи нещо, което не е разрешено на никого по отношение на кралицата.

Гафът се случи в края на късата тирада на американския президент пред гостите на бала, чийто хазаин беше Елизабет II . Британският монарх седеше тъкмо до Тръмп.

Завършвайки речта си, Тръмп докосна кралицата за напълно малко по гърба. На никого не е разрешено да пипа кралицата.

По време на изявлението си си американският държавен глава вметна и лека смешка, обвързвана с прословутото тъмно британско време: „ Благодаря ви за топлия одобри, за това прелестно време, за чудесната ви гостоприемност и за това, че близо седем десетилетия Ваше величество цени другарството сред със Съединени американски щати “, сподели той.

По-наблюдателните пък видяха, че при идването си в двореца по-рано през вчерашния ден Тръмп се здрависа с Елизабет по леко чудноват метод. Ръкостискането им подсещаше малко на тийнейджърски привет.



Миналата година по време на визитата си на острова Тръмп хвърли всички в ужас, откакто застана пред кралицата – нещо, което е безусловно неприемливо съгласно протокола.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР